Proročanstva i Planet X

Za razliku od drugih proroka koji se bave slavnim Planetom X (Devetim planetom ili Nibiru), prorok David Meade ne misli da je divovski planet u golemoj orbiti oko Sunca, nego smatra da je on u orbiti oko sunčevog binarnog blizanca koji nije vidljiv niti jednim od modernih teleskopa. A bit će vidljiv nekoliko dana prije udara. Točnije, Meade već duže vrijeme govori kako je već vidljiv nekim promatračima, no promatrač mora biti na točki višoj od 25.000 stopa. K tome, nedavno je izjavio u Late Night in the Midlands da mu je francuski astronom poslao tajni film o Planetu X, ali su obojica zabrinuti što bi se dogodilo u javnosti kad bi ga prikazali.

“Razmišljam, još uvijek razmišljam o tome, i nemam zeleno svjetlo. Razmišljat ću i dalje, jer to je divan video snimljen iz jedne zvjezdarnice, noću. A tri super sile znaju za to.”

Proročanstva i Planet X
Ukoliko pratite proročanstva koja se tiču planeta X, znate da su brojna – uključujući i ono da će uzrokovati erupciju vulkana Yellowstone, te raspoloviti SAD na dvije polovice.
Tri super sile. Zanimljivo. Meade sada tvrdi i da će Planet X uzrokovati erupciju supervulkana u nacionalnom parku Yellowstone, što će izazvati erupcije drugih vulkana, tsunamije, vjetrove i potres koji će silovito podijeliti SAD na dvije polovice, uz smrt više milijuna ljudi. I to će, kako Meade kaže, biti samo početak još gorih uništenja i ratova.

“SAD će biti meta svih zemalja kad će se to dogoditi. Udar planeta uzrokovat će nestanak električne energije, što će naši neprijatelji iskoristiti”, izjavio je.

Zašto bi Planet X podijelio SAD na dva dijela, a ne i druge zemlje? Što neki znaju o Planetu X, a svi ostali ne znaju?

Meade smatra da su za dolazak Planeta X zaslužni moralni i biblijski razlozi, te smatra da će najviše destrukcije biti u SAD – u. On pokazuje dva prolaza u Velikoj piramidi iz kojih će se navodno vidjeti položaj Planeta X i to čini njegovo apokaliptičko proročanstvo, no ono što nedostaje su – znanost i astronomija. Internet je prepun teorija zavjera koje tvrde da Nibiru juri prema Zemlji i da će izazvati smak svijeta. Ta se teorija zavjere pojavila 1976., kada je pisac Zecharia Sitchin tvrdio kako su dva drevna naroda sa Srednjeg istoka, Babilonci i Sumerani, otkrili divovski planet Nibiru u orbiti oko Sunca.

PROČITAJ OVO  Novinar proučio više od 500 milionera i došao do ovog intrigantnog zaključka!

Danas teoretičari zavjere smatraju da je to mini solarni sustav koji postoji na rubu našeg solarnog sustava, a tvrde da će to uzrokovati smjenu polova na Zemlji, potrese i vulkanske erupcije. Kako se ništa ne događa, datumi katastrofe se pomiču…

NASA – ini znanstvenici odlučno odbijaju da postoji

NASA o Nibiru: “Nema ga, neće ga biti, nikada ga nije bilo.”

“Neki ljudi govore da će u proricanju smaka svijeta Nibiru udariti o Zemlju, ali to se neće dogoditi. On jednostavno ne postoji”, rekao je David Morrison, astronom u NASA Ames Research Center, i dodao: “Tražite me logičko objašnjenje potpuno nelogične ideje. Takav planet ne postoji, nikada nije postojao i vjerojatno nikada ni neće”. NASA – ini znanstvenici vjeruju da na rubu solarnog sustava postoji novi planet zvan Planet 9, ali on neće prilaziti Zemlji.