Molitva za dar ljubavi i oproštenja je lijepa molitva

U ovoj objavi vam je na raspolaganju jedna molitva za dar ljubavi i oproštenja. Nadamo se da ćete je moliti redovno da bi vam Bog pomogao. Ako vas zanima, pogledajte molitvu za obraćenje nevjernika.

Molitva za dar ljubavi i oproštenja je lijepa molitva
Kršćanske molitve

Sveta molitva za dar ljubavi i oproštenja

Bože, neizmjerna Ljubavi! Sazdao si čovjeka na svoju sliku. I kad se grijehom od Tebe udaljio, nisi mu uskratio svoga milosrđa, već si ga obasipao blagoslovom svoga saveza te na posljetku učinio da svim ljudima u Kristu zasine Put, Istina i Život. Pogledaj na nas, i udijeli nam snagu Duha Svetoga: da istinski prihvaćamo Evanđelje i nepodijeljena srca nasljeđujemo put Tvoje ljubavi. Ratna su nas stradanja duboko ranila. I kad smo zdvajali, s pouzdanjem smo molili da nam u vihoru rata ne prestane svijetliti spasenje i Tvoja zapovijed ljubavi.

Ovdje, i na svim mjestima gdje smo stradavali, zahvaljujemo Ti za milost kršćanskog svjedočenja u našem narodu – za brojna junačka srca malih i velikih, srca pastira i vjernika laika, znanih i neznanih – u kojima nije prevladala mržnja, već je, unatoč kušnjama, u njima pobjeđivala utjeha vjere i snaga Tvoje ljubavi. Gospodine, bez prestanka nas nadahnjuj svojom ljubavlju! Jedino ona će nam pokazivati pravi put – kako nam je zahvalno cijeniti žrtvom stečenu slobodu i kako nam je iskrenim opraštanjem čistiti duh; kako nam je pružati ruke na pomirenje i, tražeći od Tebe mudrost, graditi istinski mir, po Kristu, Gospodinu našem. Amen.

IZVOR: zabavninet.info

Da li vam se sviđa gore navedena molitva za dar ljubavi i oproštenja? Možete nam reći u komentarima. Hvala!

Pročitaj još: Bog

Bog je natprirodno biće koje vjernici smatraju božanskim ili svetim. Princip vjerovanja u jednog boga je monoteizam, u sklopu kojeg vjernici tim nazivom opisuju savršeno, nadljudsko biće, za koje se vjeruje da je stvoritelj svijeta i upravljač čovjekove sudbine. Institucionalizirano vjerovanje u boga zove se religija, a obredi u njegovu čast bogoslužje.

PROČITAJ OVO  Duhovi - posjetitelji s onoga svijeta

IZVOR: Wikipedija