Kako Zaraditi Dodatni Novac Sa Neobuxom?

Ovde su predstavljena 4 načina online zarade koje nudi NEOBUX, gde možete očekivati da vam zarada bude približno 300 $ mesečno, što je za same početnike sasvim solidno, pod uslovom da budućnost preusmerite na dodatnu edukaciju ozbiljnijih online poslova, a samim tim i ozbiljniju zaradu online.

Prva mogućnost zarade sa Neobuxom je kliktanje na reklame. Znači pri pojavi određenog broja banera

dobi će te vašu ponudu reklama npr:

 

pri kliku na baner pojavit će se crvena tačkica i kad kliknete na na nju,

bit će te preusmereni na sajt koji se reklamira i treba da sačekate odeđeni vremenski period kad možete zatvoriti taj sajt (vi ste kao za to vreme pogledali reklamu). Tako odklikate sve ponuđene reklame.

Druga mogućnost dodatne zarade sa Neobuxom je putem „referala“. To je indirektna mogućnost zarade. Referale možete da kupite (znači botovi klikću, a zarada je oko $ 0,2) i još jedna mogućnost je preko vašeg referal linka (gde niko nije u gubitku niti je oštečen – već naprotiv) pa se tada gradi prava mreža vaših referala.

Ukoliko kupite referale, naredna kupovina može da se ostvari nakon 7 dana, to je pravilo Neobuxa. Na ovaj način vaša zarada se uvećava u odnosu da ostanete da radite samo kliktanje reklama.

Kod Neobuxa postoji i dodatna treća mogućnost zarade, a to je kada se klikne na AdPrize.

Uglavnom to je kao neka vrsta lutrije, ako uspete da izvučete novčanu nagradu (npr. ja sam uspeo izvući $ 0,5), ali jedno je sigurno, dobijate bodove koji vam mogu poslužiti za kupovinu referala.
Bodove dobijate i za kliktanje reklama – pa referale nemorate kupovati sa pravom valutom – već bodovima.

PROČITAJ OVO  Kako Zaraditi Sa AdFly-om?

Ovaj četvrti način zarade po meni je dosta bitan. A to je ustvari Mini Jobs koji je na stranici Offers.

Ovde je mogućnost zarade od 1 centa pa do 30 centi ili više, u zavisnosti od obavljenog zadatka.

Zadaci su na engleskom i drugim jezicima, a različitog su tipa. Nisu komplikovani. Mnogi rade samo zadatke i ništa više gde zarađuju i do $ 300 mesčno (ali zašto ne odraditi i ove predhodne načine zazarade – čak štaviše se bolje opustite nego sa pasijansom).

Šta je ovde još bitno? Neobux na svaki zarađeni $ 1 od zadataka nagrađuje vas još sa $0,24.

Evo jedne kratke rekapitulacije moje zarade sa Neobuxom:

– Nakon 3 dana zaradio sam $ 0,6 i iznajmio 3 referala.
– Posle 7 dana zarada je bila oko $ 4,5 i uzeo 20 referala.
– Nakon sledećih 7 dana zarad je bila $ 6,5 i uzeo sam 30 referala.
– Sledećih 7 dana sam prikupljao novac za naredni mesec za produženje referala.
– Suma sumarum za prvi mesec i provedenih prosečno 1,5 sat dnevno (klik na reklame i rad na Mini Jobs za što bolji level) fokus mi je bio da skupim referale i izvršim reinvestiranje u njih, pa je broj iznajmljenih referala iznosio 175.

VAŽNA NAPOMENA (UKOLIKO VAS BUDE INTRESOVALA VEĆA ZADA PREKO MINI JOBS, A KOJA JE OBJAŠNJENA U NAREDNIM ČLANCIMA) PROČITAJTE I ZAPAMTITE OVO:

U toku 72h nakon registracije je neophodno da kliknete na bar jednu reklamu zbog verifikacije. U toku od 30 dana bar 1 reklamu treba pogledati. Ako ste neaktivni 30 dana nalog će vam biti pod suspenzijom, a ako ste 60 dana neaktivni nalog se trajno briše.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *