Čestitke za rođendan sestri koje će je oduševiti

Čestitke za rođendan sestri koje će je oduševiti
Najljepše rođendanske poruke i čestitke

Ispod su vam na raspolaganju neke lijepe čestitke za rođendan sestri. Te poruke i čestitke će sigurno posebno razveseliti vašu sestru povodom njenog rođendana, jer poznato je da lijepe riječi puno znače. Ako ste iz nekog razloga spriječeni prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za rođendan sinu.

Najljepše čestitke za rođendan sestri

Svi snovi neka ti se ostvare, budi sretna i zdrava jer si zaslužila. Volim te seko moja! Želim ti sretan 30-ti rođendan!

Nema tih riječi kojima mogu da opišem koliko sreće ti želim! Volim te do neba, seko moja draga! Sretan ti rođendan!

Danas je super dan, mojoj sestri rođendan! Budi mi zdrava, radosna i sretna! Neka te prati svaki uspjeh, da se provodiš i imaš para! Da pronađeš ljubav života i da ti svaki dan bude ljepota! Sretan ti rođendan! Voli te starija sestra!

Neka ti se ostvare sve želje na ovaj dan. Koji god želiš neka ti se ispuni san? Zamisli želju i puhni u svjećice! Najbolji rođendan ti želim, moja srećo! Voli te seka!

Koju želju imaš da ti se ostvari na ovaj dan? Samo zamisli i stvoriti ćemo je ja i ti zajedno! Sve najbolje bi tvoj brat za tebe dao. Moraš da znaš da sam za tebe uvijek tu, i u dobru i u zlu! Nije šala, volim te, bleso mala! Sretan ti 15-ti rođendan!

Divne rođendanske čestitke

Ti si moja sestrica i moja najbolja frendica! Volim te najviše na svijetu i želim ti dug i vesel život! Želim nam još puno zajedničkih provoda i ostvarenje svih želja! Sretan ti rođendan sestro mila.

Na svijetu ne postoji bolji frend od seke, a ti si najbolja seka na svijetu. Sretan ti 20-ti rođendan.

Nisu potrebne neke posebne riječi, hoću samo da ti čestitam i poželim najbolji, najljepši i najsretniji život, a ako ne bude baš tako, znaj da uvijek možeš da se osloniš na svog brata. Sretan ti rođendan, sestro moja draga!

Hvala ti seko što me trpiš i paziš na mene sve ovo vrijeme. Hvala što postojiš i što me ispunjavaš svojom nesebičnom dobrotom. Hvala ti što me činiš boljom osobom. Sretan ti 35-ti rođendan!

Uvijek si bila mila, kod mene si uvijek svoje tajne krila, niježna, a u volji snažna, ne postoji osoba koja bi meni bila više važna. Sretan ti rođendan, seko moja draga!

PROČITAJ OVO  Antiratne poruke su korisne poruke za mir

Zanimljive čestitke za rođendan sestri

Ostani uvijek tako draga i posebna, jer ja od tebe bolju osobu nisam upoznala. Ostani takva kakva jesi, i budi sretna gdje god da si. Voli te seka tvoja i želi ti sretan veliki 36-ti rođendan!

Ja ću uvijek da te pazim i da ti pomognem kada treba da pronađeš pravi put u životu! Nikada te neću iznevjeriti i nikada na tebe neću biti ljut! Voli te brat i sretan ti rođendan sestro moja!

Želim ti svu sreću na svijetu i neka ti se ostvare samo najljepši snovi! Voli te tvoja starija seka. Sretan rođendan!

Kada bih mogao da biram koga da najviše volim na svijetu, to bi bila ti, moja mlađa sekice. Voli te tvoj brat. Sretan ti rođendan.

Ti si netko tko se ne može naljutiti i tko uvijek zna da kako da me shvati, da se samnom smije i veseli. Sretan rođendan sestro mila!

Dobre rođendanske čestitke

Divno je što imam nekoga tko me iskreno voli i shvaća. Hvala ti što si tako draga osoba i ostani najbolja seka zauvijek! Sretan rođendan mojoj divnoj seki.

Bez obzira što se desi, uvijek možeš da imaš povjerenja u mene! Sretan rođendan sestro!

Ti si najbolja seka na svijetu. Druge sestre treba sve da se ugledaju na tebe . Sretan rođendan!

Za tvoj rođendan želim ti veliko veselje i veliku sreću. Ako netko zaslužuje da bude najsretniji na svoj rođendan, onda si to upravo ti! Sretan rođendan, sestro moja.

Sretan rođendan tebi, mojoj voljenoj seki koja je uljepšala moj život na više raznih načina!

Čestitke za rođendan sestri za pamćenje

Ti si dobra osoba, iskrena frendica i predivna seka. Svijet je bolje mjesto jer si ti u njemu. Sretan rođendan mojoj najdražoj seki koja uvijek donosi radost i smijeh u moj život.

Rijetkost je imati predivnu seku kao što si ti. Sretan ti veliki 34-ti rođendan!

Neka bude pred tobom ljepša i vedrija godina. Neka ti se svi snovi ostvare i svaka želja ispuni. Sretan ti rođendan!

Hvala ti što si uvijek bila moja velika podrška u životu. Ti me jedina činiš sretnom i ja te zbog toga puno volim i poštivam! Sretan ti rođendan, najbolja seko na svijetu!

Prijatelji mogu da dolaze i odlaze tokom života, ali obitelj ostaje zauvijek. Tako sam sretna što imam dobru sestru poput tebe. Sretan ti rođendan!

PROČITAJ OVO  Slatke poruke za dobro jutro su super poruke

Predobre rođendanske čestitke

Ti si moja slatka i draga mlađa sestra. Radi tebe, svaki moj dan je divan. Sretan rođendan!

Najveće želje za moju divnu sekicu koja moj život čini tako lijepim i ispunjenim! Sretan rođendan!

Ti si najbolja sestra o kojoj sam mogla samo da sanjam! Sretan ti rođendan!

Nitko te ne može oraspoložiti kao što to može sestra. Hvala ti za sve divne trenutke. Ja ću ti dati  jedan veliki zagrljaj za tvoj rođendan!

Moja ljubljena seko, tako sam sretna što postojiš. Ti si kao prijateljica koju ću voljeti do kraja života. Sretan ti rođendan!

Cool čestitke za rođendan sestri

Prava je sreća imati tako divnu, pametnu i brižnu sestru kao što si ti. Imaj vesel i nezaboravan dan. Sretan ti rođendan.

Ti si jako izuzetna i najbolja sestra na ovome svijetu! Za tebe imam posebnu rođendansku želju koju ću ti šapnuti na uho kada se budemo vidjele.

Rođendana još sto proslavila, i najbolju tortu kao i do sada pravila! Sretan rođendan sestro mila!

Pored tebe sunce ostaje bez sjaja, neka tvojoj radosti nikad nema kraja. Danas sestro draga tvoj je divan dan, od srca ti želim sretan rođendan!

Danas nosim buket cvijeća, jer rođendan slavi moja velika sreća. Za poklon bolji nemam love, pa ti želim najbolje snove. Sretan rođendan sele draga.

Naj čestitke

Danas je divan dan, mojoj sekici rođendan. Sretan rođendan moja mila, uvijek mi radosna bila.

Hvala za sreću, veselje i smijeh. Hvala za riječ što suze briše, netko kao ti se ne rađa više! Sretan ti 40-ti rođendan!

Znam da me voliš i ja tebe volim, ali ipak priznaj da me voliš više nego što ja tebe volim! Sretan rođendan sestro moja.

Hvala ti na svemu sestro draga, što si mi uvijek sobu spremala. Sad te nema uz mene tu, i zato sam u bankrotu, nemam para da ti poklon kupim ja, pa ti želim da ti u životu samo sunce sja. Sretan rođendan seko moja.

Da li su vam bile korisne gore navedene čestitke za rođendan sestri? Možete nam reći u komentarima ove objave i ako želite, slobodno možete navesti još neke dobre čestitke. Hvala unaprijed!