Čestitke za prvu pričest koje su lijepe za ovaj događaj

Čestitke za prvu pričest koje su lijepe za ovaj događaj
Euharistija ili Sveta pričest

Ispod možete vidjeti najbolje čestitke za prvu pričest. Te poruke i čestitke će sigurno zadiviti pričesnika, njegove roditelje, ostalu obitelj i druge. Ukratko, Euharistija ili pričest ili Presveti oltarski sakrament kršćanski je sakrament. Ustanovio ga je Isus na Posljednjoj večeri kao “spomen-čin” svoga potpunog predanja i žrtvovanja. Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za krizmu ili Svetu potvrdu.

Najbolje čestitke za prvu pričest

Neka veliki Isusov blagoslov bude sa tobom. Neka sreća i mir Isusa Krista tebe vodi na svakom putu u životu. Sretna prva pričest!

Čestitamo tvoju prvu svetu pričest. Radujemo se ovome vrlo bitnom događaju u tvom životu. Imaj mir, ljubav i sreću zajedno sa našim dragim Gospodinom Isusom Kristom.

Molimo se da te Gospodin Bog stalno vodi kroz život. Imaj čvrstu i nepokolebljivu vjeru i nikada ne zaboravi da se moliš. Čestitamo na tvojoj prvoj svetoj pričesti.

Danas, dok primaš svoju prvu svetu pričest, nadamo se i molimo da Božja milost bude sa tobom cijeli tvoj život. Neka te dragi Isus blagoslovi. Čestitamo!

Isus je veliki i jedini izvor nade, radosti i mira. Čestitamo ti ovaj dan kada primaš svoju prvu svetu pričest.

Najljepše čestitke

Čestitamo na prvoj svetoj pričesti. Znaj da je ovo veliki korak prema vjeri. Nastavi i dalje da živiš u ljubavi Isusa Krista!

Čestitamo na primanju prve pričesti. Neka te naš dragi Gospodin Isus čuva cijeli život.

Neka rasteš u velikom svjetlu ljubavi koja dolazi od Gospodina Boga. Čestitamo ti na prvoj svetoj pričesti.

Šaljemo ti veliku čestitku za tvoju prvu svetu pričest. Molimo se da Gospodin bude tvoj veliki izvor nade i spasenja dok koračaš životom. Vole te dida i baka!

PROČITAJ OVO  Kratke poruke za rođendan koje opuštaju

Čestitke za tvoju prvu pričest, neka dragi Bog Isus Krist uvijek bude uz tebe.

Predivne čestitke za prvu pričest

Čestitamo prvopričesniku koji je danas primio sakrament Svete pričesti. Molimo Gospodina Boga da te učvrsti u vjeri sve više i više u životu!

Duh Sveti se danas prenio na tebe svojim velikim darom mudrosti, budi zahvalan, prihvati dar i živi dugo u njemu. Čestitamo ti prvu pričest.

Koje su vam najbolje čestitke iz objave? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe čestitke. Veliko hvala unaprijed!