Neobux Zarada

Znači u tekstu na stranici Kako zarađivati novac online rečeno je za Neobux da se većina vezuje na moguću zaradu online klikovima na reklame. Da tu ima zarade, ali ukoliko samo to radite onda se preispitajte koliko je vredno, uloženo vaše vreme i mizerna zarada koju će te ostvariti?

Prvu isplatu sa Nebuxa možete tražiti kad budete zaradili $ 2, a isplata se može izvršiti na PAYZA, PAYPAL, SKRILL, NETELLER i .dr

Druga mogućnost dodatne zarade sa Neobuxom je putem „referala“.

To je indirektna mogućnost zarade.

Referale možete da kupite (znači botovi klikću i zarada je oko $ 0,2 kod Neobuxa), a druga mogućnost je preko vašeg referal linka (gde niko nije u gubitku niti je oštečen – već naprotiv) i tad se gradi prava mreža vaših referala. Ukoliko skupite referale, naredna kupovina može da se ostvari nakon 7 dana. To je po pravilu Neobuxa. Na ovaj način vaša zarada je mnogo veća od predhodnog objašnjenog načina – kliktanja.

Kod Neobuxa postoji i dodatna treća mogućnost zarade, a to je kada klikne na AdPrize. Uglavnom to je kao neka vrsta lutrije, ako uspete da izvučete novčanu nagradu (npr. ja uspeo izvući $0,5), ali jedno je sigurno da dobijate bodove koji vam mogu poslužiti za kupovinu referala. Bodove dobijate i za kliktanje reklama – pa referale nemorate kupovati sa pravom valutom – već bodovima.

Ovaj četvrti način zarade po meni je dosta bitan. A to je ustvari Mini Jobs koji je na stranici Offers. Ovde je mogućnost zarade od 1 centa pa do 30 centi ili i više u zavisnosti od obavljenog zadatka.
Zadaci su na engleskom i drugim jezicima, a različitog su tipa. Nisu komplikovani, a dosta objašnjenja već se može naći na YouTube. Mnogi rade samo zadatke i ništa više gde zarađuju i do $ 300 mesčno (ali zašto ne odraditi i ove predhodne načine za zaradu jer se tu najmanje vrema izgubi – čak šta više se bolje opustite nego sa pasijansom).

PROČITAJ OVO  Kako Zaraditi Dodatni Novac Sa Clixsense?

Šta je ovde još bitno?

Neobux na svaki zarađeni $1 od zadata nagrađuje vas sa $0,24.

Evo jeden kratke rekapitulacije moje zarade sa Neobuxom:

– Nakon 3 dana zaradio sam 0,6 i iznajmio 3 referala.
– Posle 7 dana zarada je bila oko $ 4,5 i uzeo 20 referala.
– Nakon sledećih 7 dana zarada je bila $ 6,5 i uzeo sam 30 referala.
– Sledećih 7 dana sam prikupljao novac za naredni mesec za produženje referala.
– Suma sumarum za prvi mesec i provedenih prosečno 1,5 sat dnevno (klikanje na reklame i rad na Mini Jobs) fokus mi je bio da skupim referale i izvršim reinvestiranje u njih, pa je broj iznajmljenih referala bio ukupno 175.

Sve ovo je bilo prvi mesec, da bih već trećeg meseca iamo zaradu od $ 40 i golden članstvo.
Nakon četvrtog meseca zarada se stabilizovala na iznosu oko $ 80 mesečno.

Koliko je nekome ovo prihvatljivo da za 1,5 sat dnevnog rada i nakon 4 meseca ima stabilnu zaradu od oko $ 80 mesečno samo od Neobuxa, doneće sami odluku.

VAŽNA NAPOMENA (UKOLIKO VAS BUDE INTRESOVALA VEĆA ZADA PREKO MINI JOBS, A KOJA JE OBJAŠNJENA U NAREDNIM ČLANCIMA) PROČITAJTE I ZAPAMTITE OVO:

U toku 72h nakon registracije je neophodno da kliknete na bar 1 reklamu zog verifikacije. U toku od 30 dana bar 1 reklamu treba pogledati. Ako ste neaktivni 30 dana nalog će vam biti pod suspenzijom, a ako ste 60 dana neaktivni nalog se trajno briše.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *