Kako Zaradit Sa Mini Jobs Na Neobuxu

U predhodnim člancima sam napisao da mnogi rade samo Mini Jobs i da mesečno ostvaruju zaradu i do $ 300.

To se sve odvija preko servisa Crowd Flower gde je potrebno da se registrujete i odradite skill testove. Skill testovi služe da bi CrowdFlower imao uvid u vaše sposobnosti i vaše znanje stranih jezika.

Testovi se dobiju obično narednog dana (mada uvek proveravajte stranicu) i to može biti da dobijate testove iz dana u dan u periodu od 5 do 15 dana. Što više tačno urađenih testova, dobijate više posla, a i veća vam je zarada. Evo i jedna mala pomoć od mene (za one uplašene) ovde možete potražiti rešenja za Skill testove:

– na Google search imate listu samo otvorite što vas interesuje (uključite prevodilac ukoliko vam treba)

– ili evo na You Tube

Da bi ste radili Mini Jobs morate biti prijavljeni na nekom od ovih sajtova:

– Neobux
– ClixSens

Mnoge kompanije koriste ovu uslugu za istraživanje i plaćaju CrowdFlower-u, a on plaća vama za rešavanje tih zadata. U svetu ovakav vidi rada je najisplatljiviji za poslodavce, a i za radnike.
Sad samo još da vam skrenem pažnju da na ClixSense neki poslovi su manje plaćeni od Neubuxa.

Kako se rade zadci?

Za početak je bitno da je neophodno osnovno poznavanje engleskog jezika (možete se služiti i tanslatorom).

Kad na Neobuxu odete na tab Offers/Mini Jobs pronađite opciju CrowdFlowe Dashboard i registrujte se.

Zatim otvorite Dashboard, dobijate listu svojih zadataka sa vašom tačnošću i koliko ste odradili:

 

Na osnovu broja taskova i tačnosti (accuracy) dobit će te Level. Na primer potrebno je uraditi 100 test pitanja sa tačnošću od 70% za level 1, a za level 2 tačnost treba da je min 80 %, dok za level 3 tačnost mora biti min. 85 %.

PROČITAJ OVO  Zaraditi Sa Affiliate Marketingom

Svoju statistiku možete videti u Jobs hystoy. Ukoliko vidite znak minus znajte da ti zadaci nisu ušli u obračun za level

Važna napomena: kad radite prvi task nekog MiniJobsa, obratite naručitu pažnju da ne pogrešite jer taj prvi task najviše utiče na Vaše buduće levele.

Druga važna stvar je da ima taskova koji se mogu raditi bez levela i slabo su plaćeni, ali su korisni zbog kvalifikacije za neki od levela.

Treća bitna stvar za početnike je ako niste sigurni u tačnost postoji opcija za odustajanje od tog taska (opcija Giv up), pa se vratite kasnije, a do tad radite neki drugi, znači najbitnija je tačnost.

Četvrta bitna stvar je da ukoliko vam je tačnost ispod 70% ne možete više raditi taj MiniJobs sve dok se ne pojavi novi.

Peta bitna stvar je da ne smete imati više od jednog CrowdFlower naloga.

Šesta bitna stvar je da neke MiniJobsove možete raditi odjednom i radite ih dokle možete.

Sedma biitna stvar je da koristite chrome novi tab i koristite Google translate.

Znači ovde su poslovi u vidu anketa. Zarada je na startu vrlo mala jer se dobije mali broj zadataka, ali najbitnije je da su odrađeni zadaci tačni, pa će te vremenom dobijati veći broj zadataka i veći level (nivo), a samim tim i veću zaradu.

Dok se zadaci ne pojave piše Available jobs. Znači nema brige, ukoliko je lista zadataka prazna, jer nema zadataka za početnike.

Za odrađeni zadatak plaćeni ste od 0,01$ do 0,40$, te približna rekapitulacija je da od nekog zadatka možete zaraditi od 1$ do 5$ po satu. Znači sve je do broja odrađenih zadataka.

PROČITAJ OVO  Kako Zaraditi Dodatni Novac Sa Neobuxom?

Evo za kraj primer kako se rešavaju zadaci na Mini Jobs:

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *