Zakon privlačenja – Tri tajne koje će vam pomoći da u svoj život privučete sve ono što ste oduvek želeli!

Ukoliko ste čuli za zakon privlačenja ovaj tekst će verovatno samo potvrditi sve što znate o tome, a ako niste, spremite se da otkrijete nešto potpuno novo što će vaš život promeniti iz korena. U pozitivnom smislu naravno, i ako to budete dopustili.

Zakon privlačenja nije ništa kompleksno zapravo, samo je potrebno da istinski osećate to što želite da se ostvari, kao da se zapravo već ostvarilo. I onda, stvari će se posložiti baš onako kako je potrebno da se vaši snovi zaista i ostvare.

Postoje odredjene tajne koje vam mogu pomoći u tome…

  1. OSEĆANJA SU NAJVAŽNIJA!

Pored misli, osećanja su veoma bitna u tom procesu. Odnosno, naša osećanja su zapravo i najbitnija! Od njih sve kreće. Kada nešto želite, a pribojavate se da li će se to ostvariti, i postavljate sebi brdo pitanja čiji si odgovori negativni, onda sve to ostaje samo pusta želja. Svemir deluje po prostom principu, pruža vam ono što želite da vidite i čujete. Ako upitate sebe: Da li ću uspeti? A vaš odgovor nije dovoljno jasan i odlučan, već razmišljate i unosite negativnost u to, onda će svemir reći: Nema problema, pošto nisi siguran, tvoje želje se neće ostvariti!

Dakle, ako vam je, na primer, u cilju da pobedite u nekom takmičenju, vi već nekoliko dana sebe zamišljajte kao pobednika, zamišljajte kako ste osvojili veliki broj poena i kako vam je to takmičenje bilo izuzetno lako. Postavite sebe u tu situaciju kao da se već dogodila. Istinski se radujte, i onda, svemir će vrlo rado podržati vaše osećaje i vaš cilj će se ostvariti.

  1. SVE JE VIBRACIJA. MI, NAŠE MISLI I OSEĆANJA SU VIBRACIJA!

Da li ste nekada čuli da sve što postoji vibrira na odredjenoj frekvenciji? Mi sami,odnosno naša osećanja i naše misli. Dakle, mi naše vibracije šaljemo u svemir koji takodje vibrira, i onda on na taj način prima i razume poruke koje mu stalno šaljemo. Na vama je da odlučite da li želite da vibrirate na visokoj frekvenciji i tako svemiru šaljete samo pozitivne vibracije, ili želite da bude drugačije.

  1. ZAPISIVANJE VAŠIH NAMERA NA PAPIR JE JEDNA OD KLJUČNIH STVARI!

Kada svoju želju, odnosno, bolje rečeno nameru, jer kada nešto želite vi ostaje u vibraciji želje i onda vam se iznova i iznova pojavljuju nove želje koje nikako uspešno da ispunite. Dakle, kada vašu nameru zapišete na papir, verovali ili ne, ona postaje 10 puta jača! Zapisivanje vaše namere usmeriće mnogo više pažnje na nju nego kada je samo rečena.

Zapišite vaše iskrene namere na papir, i ostavite ga na vidnom mestu tako da vas uvek podseća na njih. Time ćete uporno misliti na svoje namere, redovno ćete slati svemiru vibracije, on će to prihvatiti i konačno će vaše namere biti ostavarene, a vi ćete se osećati zadovoljno i srećno!

Sada kada znate tajne koje su od veoma velike važnosti, potrudite se da iskoristite to znanje i u svoj život privučete sve što ste oduvek istinski želeli.