Molitva za predanje života Isusu Kristu

U ovoj objavi vam je na raspolaganju lijepa molitva za predanje života Isusu Kristu. Nadamo se da ćete je moliti redovno da bi vam Bog pomogao. Ako vas zanima, pogledajte molitvu za dar ljubavi i oproštenja.

Molitva za predanje života Isusu Kristu
Kršćanske molitve

Kršćanska molitva za predanje života Isusu Kristu

Isuse, ja vjerujem da si Ti Sin Božji. Vjerujem da si išao na Križ radi mojega opravdanja i da si u svome tijelu uzeo moje grijehe, bolest i siromaštvo, poraz i vječnu smrt. Tebi, kome je predana sva vlast na nebu i zemlji, predajem svoj život. Proglašavam Te za svog Gospodara i Spasitelja.

Ti si od sada Gospodar mojega života i mojega braka, moje obitelji i moje djece, mojih poslova i mojih financija, mojeg obiteljskog stabla i mojeg duhovnog napredovanja, moje prošlosti, sadašnjosti i moje budućnosti. Amen.

IZVOR: zabavninet.info

Da li vam se sviđa gore navedena molitva za predanje života Isusu Kristu? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Pročitaj još: Molitva

Molitva je religiozni čin izgovaranja određenog teksta, u kojem se vjernici obraćaju Bogu. Moliti znači razgovarati s Bogom i zadržavati se s njim, zahvaljivati, klanjati se, iznositi svoja razmišljanja i osjećaje, moliti ga nešto, slaviti ga i davati zadovoljštinu. Čitava se vjera zasniva na molitvi. Ona je održava i utvrđuje u privatnom i javnom životu. Katolici se, osim Bogu, mole i Blaženoj Djevici Mariji, svecima i anđelima čuvarima. Na kraju molitve kaže se amen, kao riječ potvrđivanja, što znači “neka bude”. Među najpoznatijim molitvama su: kršćanska molitva Oče naš, koju je prvi molio Isus Krist, katoličke molitve Zdravo Marijo, Slava Ocu, Nicejsko-carigradsko vjerovanje, pravoslavna molitva Kyrie.

IZVOR: Wikipedija

Bog

Bog je natprirodno biće koje vjernici smatraju božanskim ili svetim. Princip vjerovanja u jednog boga je monoteizam, u sklopu kojeg vjernici tim nazivom opisuju savršeno, nadljudsko biće, za koje se vjeruje da je stvoritelj svijeta i upravljač čovjekove sudbine.

PROČITAJ OVO  Otrovne duhovne strele i energetski toksini negativnih ljudi - Kako ih izbeći?

IZVOR: Wikipedija