Lečite se prirodno. Pogledajte koji se to prirodni antibiotici nalaze u vašoj kuhinji.

Antibiotici se koriste u borbi protiv bakterija. Kako se neretko razboljevamo prilikom promene vremena, ili ako se često krećemo, nezdravo hranimo ili nismo dovoljno fizički aktivni, često morate do apoteke po neki antibiotik, da nam pomogne u procesu ozdravljenja.

Pored toga što vaš organizam prilično brzo postane otporan na odredjeni antibiotik koji često koristite, verovatno potrošite i dosta para koristeći ga. I, nikako da pronadjete nešto što će na duže staze otkloniti vaš problem, to je zato što ne tražite na pravom mestu.

Antibiotici koji će jedini potpuno pozitivno uticati na vaš organizam nalaze se u vašoj kuhinji. Reč je o sledećim:

Crni i beli luk – Obe vrste luka veoma pozitivno utiču na naše zdravlje. Njihovi sastojci su izuzetno jaki, i uspešni su u borbi protiv ćelija raka, zbog toga što sadrže kvercetin.

Kupus – On sadrži puno vitamina C koji nam pomaže da održimo naš imunitet jakim. Jedna šolja kupusa sadrži čitavih 75% potrebne dnevne količine.

Jabukovo sirće – Najviše utiče na smanjene holesterola i pomaže nam da regulišemo višak kilograma.

Kokosovo ulje i ulje origana – Ove dve vrste ulja su čudotvorne! Sadrže antioksidanse, i veoma uspešno rešavaju problem prehlade, virusa i gripa. Takodje, otklanjaju mrtve ćelije sa kože. Preporučuje se gotovo svakodnevno mazanje kako bi koža bila meka i bez nesavršenosti.

Biber – Najpoznatiji kajanski biber smatra se najdelotvornijim antibiotikom.

Šafran – Verovatno najmanje poznat od svih navedenih, izuzetno je skup začin, ali je njegovo dejstvo izuzetno blagotvorno.

Potrudite se da već od danas upotrebljavate neke od navedenih prirodnih antibiotika, kako biste se izlečili ili sprečili prehladu.