Čestitke za dan državnosti su korisne čestitke

U ovoj objavi smo za vas priredili neke lijepe čestitke za dan državnosti. Nadamo se da će vam te čestitke biti od koristi i da će posebno oduševiti vašu obitelj, prijatelje, kolege itd. Ako vas zanima, pogledajte neke emocionalne čestitke za rođendan.

Čestitke za dan državnosti su korisne čestitke
Posebne poruke i čestitke

Kratke čestitke za dan državnosti

Dragi prijatelji u Domovini i iseljeništvu, osobno od srca vam čestitam Dan državnosti.

Čestitamo Vam Dan državnosti te Vas molimo da istaknete zastave na svojim domovima. Hvala!

Drage moje kolege, vama i svim građanima i građankama čestitam Dan državnosti!

Svim građankama i građanima naše domovine čestitam Dan državnosti, simbol samostalnosti i suverenosti.

Najbolje poruke i čestitke

Danas slavimo Dan državnosti, obljetnicu proglašenja državne neovisnosti i suverenosti, u spomen kada je sabor donio povijesnu odluku o pokretanju postupka za neovisnost naše svete zemlje. Sretan Dan državnosti!

Prije xx godina naš sabor donio je ustavnu odluku o samostalnosti i suverenosti naše zemlje kojom je naša domovina proglašena ustavnom i neovisnom državom. Sretan Dan državnosti!

Povodom Dana državnosti u svoje osobno ime upućujem iskrene čestitke svim ljudima naše zemlje uz želju da svojim zajedničkim radom doprinesemo jačanju države, solidarnosti i poštivanju različitih duhovnih i kulturnih vrijednosti.

Obilježavajući Dan državnosti, prisjećamo se kada je donešena povijesna odluka za proglašenje samostalne i neovisne naše lijepe zemlje. Bio je to kraj dugog puta borbe našeg naroda za svoju samostalnu i demokratsku državu.

Najljepše čestitke za dan državnosti

Dragi sunarodnjaci, čestitam vam Dan neovisnosti naše domovine, dan kada je donešena odluka o raskidu svih državnopravnih veza s bivšom državom, jedan od datuma koji će zauvijek ostati zapamćen u našoj povijesti.

S ponosom se sjećamo svih onih koji su nesebično pridonijeli da danas živimo u slobodnoj i neovisnoj domovini. Sretan Dan državnosti!

Upućujem srdačne čestitke svim građanima domovine povodom Dana državnosti, uz želju da zajedničkim snagama i dalje djelujemo na napretku naše zemlje i boljitku svih njezinih građana.

Da li vam se sviđaju gore navedene čestitke za dan državnosti? Recite nam u komentarima. Hvala!