Pas i maca pomogli su joj da izleči anksioznost!

Dvadesetdvogodišnja Hejli Hirule znala je da će joj čuvanje ljubimca pomoći da se izbori sa anksioznošću, ali ona nije predvidela da će njen pas i mačka u tome odigrati tako veliku ulogu. Imala je mače, a onda je udomila psa, koji je udomio njeno mače! Postali su velika i srećna porodica.

Kada pas Okami vidi Lokija, narandžastu mačku, on potpuno poblesavi! Kada ga je prvi put sreo odlučio je da će se prema njemu odnositi očinski i zaštitnički.

Njih dvojica su od prvog trena kliknuli i nisu prestali da se vole do današnjeg dana. Stalno se maze, čiste i leže zajedno.

pas-i-maca

Njihova vlasnica je inače paziteljka tuđih ljubimaca i zna koliko je teško kada se dve životinje jednostavno ne vole. Zbog toga je presrećna što se to nije desilo u njenom domu i što se njeni ljubimci prosto obožavaju!

U početku sam bila nervozna kako će sve to izgledati. Mislila sam da pas neće dobro reagovati na mače koje sam prethodno udomila. Okami je odmah pao na šarm mog Lokija. Njihova ljubav pomogla mi je da se izlečim i da se osećam bolje. Jednostavno, ne možete ostati ravnodušni na njihovu bezuslovnu ljubav!

Izvor: Životinje.rs

PROČITAJ OVO  Napuštene životinje psi i mačke trebaju pomoć