Ljubav između oca i kćerke vječno traje

Ljubav između oca i kćerke vječno traje
Kao i sve velike ljubavi, odnosi očeva i kćerki kreću se između velike ljubavi i kriza.

Sve velike ljubavi Venera miluje, a Mars batina, tako i ljubav između oca i kćerke. Tu astrološku istinu najbolje potvrđuju odnos očeva i kćerki što se kreće u širokom prostoru između velike ljubavi i kriza.

Astrološka tajna te vječne i velike ljubavi leži u činjenici što u svakom horoskopu oca i kćeri postoje slične konstelacije. Kćeri kao da nasljeđuju sve astrološke prednosti i sve mane očeva znaka, što je sreća, ali može biti i prokletstvo.

Vaga ne podnosi gunđalo, kakav bi, možda, mogao biti otac rođen u znaku Lava. Kći – Vodenjak, opet, bolje se slaže s dominantnim, mudrim ocem kakav bi mogao biti onaj u znaku Djevice. Slično je i sa kćeri koja je rođena u znaku Ovna. Dok je za kćer rođenu u Raku idealan otac Jarac, za Ribu je najsretnija kombinacija otac Rak, koji je pun suosjećanja i razumijevanja. Za kćeri rođene u znaku Jarca najveća je sreća ako im je otac Bik.

Mala Lavica očekuje nevjerojatno mnogo nježnosti, pažnje, divljenja i priznanja, pa može imati teškoća s ocem rođenim u znaku Škorpiona. Slično je s malom Bikicom koja voli biti mažena. Za nju bi idealan otac bio rođen u znaku Vage. Za Djevicu nije najbolja kombinacija da joj otac bude posesivan Bik. Kći Škorpion žudi za čvrstom rukom, dok kći Strijelac, opet, voli slobodu koju joj posebno dobro može pružiti otac također rođen u znaku Strijelca.

No, bez obzira na (ne)sretne kombinacije, odnose očeva i kćerki obilježava osobita vrsta nježnosti.

Ljubav između oca i kćerke – 12 recepata za krizne situacije

Među vama je nestalo razumijevanja i oboje patite zbog toga. A dovoljan je samo mali korak pa da kriza bude prevladana i da padnete jedno drugom u zagrljaj. Zvijezde znaju koji je to mali korak. One otkrivaju ono što bi kćerke trebale znati o svojim očevima.

Ovan

Otac – Ovan: On je dominantna dinamična priroda na koju značajan utjecaj ima Mars. Ponekad od svoje malene previše očekuje. Najbolja taktika: popuštajte u malim stvarima da biste ipak ostvarili svoj glavni cilj.

Bik

Otac – Bik: Vrlo je nježan, ali je i ljubomoran na sve i svakoga. On se ipak brine o kući i njenoj dobrobiti. Zbog svega toga kći ne bi smjela zapostavljati oca usprkos sve zaljubljenosti u partnera.

Blizanac

Otac – Blizanac: Sklon pretjerivanju, ali se često i sam gubi u visinama kroz koje leti. A kad mu se neki od snova raspline, kći ga treba podržati i pomoći mu da preboli poraz. On očekuje privrženost.

Rak

Otac – Rak: Ponekad je pretjerano brižan, previše osjećajan. Najčešće misli da ga drugi ne vole koliko zavređuje. Sklon je krizama, pa se treba kloniti i svađa s njim. Navedite ga da vam priča o problemima koji ga muče, bez obzira kakvi oni bili.

Lav

Otac – Lav: On traži uvažavanje, ne samo od okoline već i od svoje djece. Dakle, zašto biste mu uskraćivali ono u čemu uživa? Kad osjeti poštovanje i uvažavanje, njegov bijes i želja za svađom mogu brzo prerasti u prijateljski odnos.

Djevica

Otac – Djevica: Strog, kritičan i prilično razuman. Važno je da ga kći previše ne opterećuje svojim pretjeranim snovima. Oduševljavaju ga konkretni planovi, pa oni mogu pomoći da se ponovno uspostave harmonični odnosi.

Vaga

Otac – Vaga: Najčešće prebrzo odustaje od svojih zamisli i ciljeva. Ne skriva divljenje prema svojoj kćeri. I u tome je problem. Velika ljubav, naime, kao da traži suprostavljanje i sukobe. No, šokirat ćete ga u trenucima sukoba svojom mirnoćom.

Škorpion

Otac – Škorpion: Poprilično je autoritativan i ljubomoran. Pri tome ipak vrlo teško jasno pokazuje znakove svoje naklonosti i velike ljubavi. Kći bi trebala imati razumijevanja za takve i slične teškoće.

Strijelac

Otac – Strijelac: Impulzivan i zahtjevan. Čovjek koji želi stalno dijeliti savjete može dovesti do nesporazuma. Zbog toga trebate imati dovoljno snage da se probijete svojim idejama i željama. Kad jednom u tome uspijete, dobit ćete i njegovu podršku.

Jarac

Otac – Jarac: On je ličnost posve nepodobna za svojeglave djevojke. On se uporno bori protiv zanesenjaštva svoje kćeri. Ipak, u dubini duše zaljubljen je u njen optimizam i u njeno bogatstvo osjećaja i ideja.

Vodenjak

Otac – Vodenjak: Predivan čovjek, pun ideja. Najbolji suigrač u najrazličitijim “igrama” svoje kćeri. No, ona se mora pomiriti s njegovom lakomislenošću. Uz nedostatke, to ima i svojih prednosti, samo ih treba pronaći.

Riba

Otac – Riba: Prečesto je kritičan, a za poimanje kćeri i pretjerano konzervativan. Vrlo je osjetljiv. Kći bi morala imati razumijevanja za njegov pretjerano plašljiv pristup životu.

Izvor: zabavninet.info

Koje je vaše mišljenje kada je u pitanju ljubav između oca i kćerke? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!