Vi ste ovde na Zemlji samo iz DVA RAZLOGA

Pokušajte maknuti sve neprijatelje iz svojih misli, jer ista inteligencija koja prolazi kroz vas, prolazi i kroz druge ljude. Kada spoznate da ste spojeni sa svima, biti će vam nezamislivo ozlijediti druge, a pogotovo osjećati mržnju prema njima.

Drugim riječima, na okruglom planetu ne postoje naopaki izbori – svi smo ovdje s razlogom, ista Božanska energija plovi kroz nas – i kada prestanemo misliti o sebi kao odvojenim od ostalih, počinjemo vidjeti da je ustvari Ljubav razlog zašto smo uopće ovdje!

Bog ne želi da mi volimo Boga, on želi da naučimo voljeti jedni druge, to je ono što znači biti Sveto Biće, nemati neprijatelja, voljeti jedno drugo. To je ono što istinski znači voljeti Boga.

Neka vam ljubav bude glavni fokus u životu! Kada u ovome uspijete, nećete imati nikakvih očekivanja od drugih kako će reagirati na vaše izraze ljubavi. Više Sebstvo vas poziva da služite i dajete bez ikakvih nagrada ili iščekivanja.

Zapamtite, vi ste ovdje na Zemlji samo iz dva razloga: da volite i da budete voljeni! Ako se prepustite ovoj misli, sve u vašem životu će imati drugačiji smisao i biti ljepše.

Izvor: Atma.hr