Rođendanske čestitke koje usrećuju ljude

U ovoj objavi možete vidjeti neke najljepše rođendanske čestitke. Te čestitke za rođendan će sigurno oduševiti nekoga iz vaše obitelji, prijatelje, kolege itd. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za imendan.

Rođendanske čestitke koje usrećuju ljude
Cool čestitke za rođendan

Rođendanske čestitke za pamćenje

Nadamo se da si zadovoljan ovim našim malim i skromnim poklonom. Želimo ti svu sreću koja postoji i naravno da ti se sve želje ostvaruju tijekom života. Sretan ti rođendan!

Dragi moj, život je lijep i iz njega iskoristi sve najbolje jer si sada u najboljim godinama. Sretan rođendan, najveća moja želja je da imaš najviše zdravlja jer je zdravlje najbitnije!

Živi život punim plućima i ne osvrći se iza sebe jer sve ono loše iz prošlosti nije vrijedno da se čovjek opterećuje. Volimo te puno, sretan ti rođendan od srca svi želimo!

Ajmo ludo proslaviti ovaj tvoj rođendan, da ga svi dugo ne zaboravimo. Tebi naravno želimo svu sreću ovoga svijeta, sreću bez granica. Sretan rođendan!

Prigodne čestitke za rođendan

Svaki rođendan ti si sve ljepša i ljepša, kao da si iz godine u godinu sve mlađa. U čemu je tajna? Nije bitno, bitno je da si sretna i zadovoljna, a tvoja ljepota, to je nešto divno i prirodno. Sretan ti rođendan!

Rođendani su nešto stvarno super, a nečiji rođendani su stvarno posebni kao naravno tvoj. Neka te prate sreća i zdravlje cijeli život. Sretan rođendan!

Bitno je da smo cijelo ovo naše društvo na okupu, da proslavimo nezaboravno. Sretan ti rođendan prijatelju naš, neka ti se svi snovi ostvare!

Ajmo brzo svi neka upute svoje čestitke slavljeniku pa idemo ludo slaviti do samoga jutra. Sretan ti rođendan frende dragi!

Besplatne rođendanske čestitke

Znaš koje su naše želje prema tebi, sve najbolje i nema se šta puno pričati. Sretan ti rođendan, ajmo slaviti ovaj tvoj dan!

Ekipa smo koja je iznad svih, nitko ne slavi kao mi, to se pamti vječno. Sretan ti rođendan veliki čovječe!

Ima li šta bolje od tvojih rođendana? Ja mislim da nema, sretan ti rođendan i evo mali poklončić za tebe!

Život brzo ide, godine lete ali bitno je da se čovjek uvijek osjeća mlad. Sretan ti rođendan, sva sreća svijeta danas pripada samo tebi!

Originalne čestitke za rođendan

Bio je moj rođendan pa u kratkom vremenu tvoj, pa tko će to izdržati, ta naporna slavlja do jutra? Ma izdržati ćemo, nitko nije kao mi. Sretan ti rođendan prijatelju stari!

Frendovi smo da se takvi rijetko gdje mogu naći. Drago mi je da smi svi živi i zdravi a našem slavljeniku želimo sretan rođendan od srca!

Život je bajka, samo ga treba znati iskoristiti, a ti si primjer za to. Sretan ti rođendan te neka ih proslaviš još puno, puno!

Najbolji si prijatelj kojega sam ja ikada imao. Zato evo za tebe dobar poklon i nadam se da će ti se svidjeti. Sretan ti rođendan!

Da li vam se sviđaju ove rođendanske čestitke? Recite nam u komentarima i naravno ako želite, navedite vi neke svoje mudre čestitke za rođendan. Hvala!