Pazite šta želite, SVE se ostvaruje!

Svakodnevno izgovorimo na stotine riječi i rečenica. Razgovore, pogotovo one intimne s prijateljima i obitelji, podrazumijevamo kao dio života. Često ih nemamo potrebu kontrolirati niti paziti što izgovaramo jer je potreba za verbaliziranjem ogromna.

Verbalizirati je dobro. Vrlo često kada verbaliziramo tugu ili jad koji ponekad osjetimo, isti privremeno nestanu.  Međutim, ono što moramo znati je činjenica da je svemir naš dobri duh čija je primarna svrha ispunjavati naše želje. Svemir rečenice koje mi izgovaramo doživljava kao naredbe.

Čuli ste već puno puta da su misli te koje kreiraju našu stvarnost. No, daleko, daleko veću snagu od misli, imaju riječi i to one izgovorene na glas.

Sve što želite, kada glasno izgovorite, ostvaruje se!

Naime, svaka misao je vibracija, jer mi smo vibracijska bića, kontinuirano vibriramo onim što svjesno i nesvjesno mislimo. Ponekad nam se naše misli manifestiraju, no vrlo često se dogodi da mislimo na svoje želje ali se one ipak ne manifestiraju u realnosti. Razlog tome je što svemir treba zvuk kako bi što prije omogućio ostvarenje naših želja u materijalnom svijetu.

Dakle, za brzu manifestaciju, svemiru daleko bolje služi zvuk, jer zvuk je taj koji povezuje nematerijalni svemir s materijalnim.

Zvuk je pojačana vibracija naših misli koja se daleko brže i  bolje manifestira u materijalnom svijetu.

Zvuk je jedna od najvažnijih komponenti za komunikaciju sa svemirom i manifestiranje.

Zamislite vaš um kao jedan balon u kojem se skupljaju sve misli i želje koje imate i odašiljete svakodnevno. Taj balon je tu pored vas uvijek . No, energija svega sto priželjkujete ne može se iz tog balona preliti u vaše energetsko polje kako bi ono moglo odaslati vibraciju rješenja i poslati ju u svemir. Nakon toga će svemir tu vibraciju vratiti prema vama u vidu ispunjenja.

Da bi energija rješenja ušla u vaše energetsko polje potreban joj je kanal uz pomoć kojeg će se preliti u energetsko polje. Taj kanal i jedan od najvažnijih uvjeta za manifestaciju željenog je zvuk.

Zato je važno, pogotovo u ovo blagdansko  vrijeme, izgovarati svoje želje. Sve što želite uobličite u pozitivnu izjavu konstruiranu u sadašnjem vremenu kao da je već ostvarena. Izgovorite ju na glas.

U najluđoj noći, kada je vaša namjera za manifestiranjem novog života, novih događaja i ljudi iznimno velika, tada je i vaša namjera jaka i tada će vas i svemir još jače podržati u tome što želite.
Samo izgovorite. Izgovorite glasno!

Pazite što izgovarate i sada i zauvijek!

Sve što želite, kada glasno izgovorite, ostvaruje se! Zato pazite što sve izgovarate ovih dana ali i tijekom svog cijelog života.

Činjenica je da se svima nama u životu događaju manje ili više dobre stvari, te da svi prolazimo događaje  koji ponekad nisu baš onakvi kakve želimo imati. Činjenica je i da se ponekad ne osjećamo prezadovoljno i predobro u životu. No, verbaliziramo li svoje nezadovoljstvo izgovarajući ga, tako direktno svemiru izdajemo naredbu za manifestiranje izgovorenog.

Što god želite u 2017.  izgovorite to uobličeno u jednu ili više riječi glasno!

Ljubav, zdravlje, posao, obitelj, sreću, zadovoljstvo, novac , materijalna sredstva… sve, baš sve možete imati ako to izgovorite glasno u sadašnjem vremenu.

Evo primjera:

  • Imam ljubav!
  • Zdrav/zdrava sam.
  • Imam posao – ili radim u toj i toj tvrtki.
  • Imam novac.
  • Imam kuću.
  • Ja sam roditelj.
  • Sretan sam.
  • Imam mir.

Pustite mašti na volju i izgovarajte na glas!

Sretno i sretna vam i uspješna bila 2017. Neka vam bude baš takva kakvu je izgovorite na glas u ludoj noći ali i tijekom cijele godine!

Autor: Melita Manojlović
Izvor: Atma.hr