Negativne misli o drugima su u VAMA , nisu u njima!

Negativne misli o drugima su u vama, nisu u njima! Vas razaraju, ne njih!

Oslobodite se toga otrova, otrova koji rastače vašu dušu. Da bi se oslobodili potrebe da ogovarate, kritizirate, napadate, omalovažavate, ponižavate druge, morate se prije toga očistiti od negativnih misli u sebi koje imate o njima. To je cijena vašeg mira.

Zato se uvijek na početku preispitajte koliko ih dobro poznajete, možda samo nešto površno znate o njima ali sigurno ne znate cijelu priču koju su prošli.

Negativne misli o drugima su u vama, nisu u njima!

Koliko puta se dogodilo, kada je izašla iz vas neka loša riječ o drugome, da ste se kasnije bojali da će to doprijeti do njih, razara vas taj osjećaj podvojenosti u kojem se želite drugima svidjeti i u kojem vam idu na živce, potreba da im se približite ali i da pobjegnete što dalje o njih kada ih malo bolje upoznate.

Koliko je noći prošlo u kojima ste zabrinuto razmišljali o drugima, ne o sebi?

Negativne misli o drugima su u vama, nisu u njima! A ta negativnost nije samo misao, to je razbijanje vašega duha, uništavanje vaše snage, gubljenje vašega fokusa na važne stvari u vašem životu.

I kada na koncu sve zbrojite i oduzmete shvatitite da s tim negativnim mislima o drugima najviše gubite samo vi, zapravo gubite samo vi. Oni i ne znaju što se u vama zbiva, zašto im idete na živce i zašto se ponašate tako kako se ponašate.

Prestanite biti okupirani drugima! Živite svoj život. U mislima gledajte svoj put, a ne njihov put. Tek kada tu iskreno zavolite sebe vaša ljubav će doprijeti i do njih i počete će ih mijenjati.

Budite jaki kada se suporstavljate svojim lošim mislima, to je vaš najveći neprijatelj, nisu to drugi. Otvorite se i komunicirajte i kada to naprvite počet će pucati svi zidovi.

Tada ćete vidjet koliko ste slični i bliski,i nećete više imati potrebu da negativno mislite o njima.

Izvor: Atma.hr