Najteža stvar na svetu …

Iako je njegova žena Natasha umrla prije šest godina, nakon nesreće na skijanju, Liam Neeson se još uvijek nada da će jednog dana ona pokucati na vrata njihovog doma. Tog dana, na poziv je otišao u bolnicu, gde je dovedena njegova žena.

Doktori su mu rekli da ima veliko oštećenje mozga zbog velikog otoka koji se pojavio uslijed udarca u stijenu. Tada se suočio s teškom odlukom da li da isključi njen aparat za održavanje života. Odlučio je da se ne uradi na kratko vrijeme, kako bi dozvolio obitelji i prijateljima da se oproste od nje.

“Kažu da je najteža stvar na svijetu izgubiti nekoga koga voliš. Nekoga s kim si ostario i koga si gledao kako raste svaki dan. Nekoga tko ti je pokazao kako se voli. To je najgora stvar na svijetu, koja se može dogoditi bilo kome.

Moja žena je umrla iznenada. Ona mi je donijela toliko radosti. Bila mi je sve. Tih 16 godina, koliko sam bio njezin suprug, naučio sam što je bezuvjetna ljubav.

Moramo se zaustaviti i biti zahvalni za našu ljubav. Jer život je vrlo kratak. Provodite vrijeme sa svojim supružnicima.

Tretirajte ih dobro. Jednog dana, kada pogledate u svoj telefon, više ih neće biti tamo. Ono što sam doista naučio, najviše od svega, je da živim i volim svaki dan kao da je posljednji. Zato što, jednog dana, to će se i dogoditi.

Iskoristite šanse i živite život. Recite onima koje volite, da ih volite – svaki dan. Ne uzimajte nijedan trenutak zdravo za gotovo. Život je vrijedan življenja. “

Izvor: Atma.hr