Čestitke za mirovinu koje će oduševiti umirovljenike

Čestitke za mirovinu koje će oduševiti nove umirovljenike
Najljepše poruke i čestitke za sve prigode

U ovoj objavi su vam na raspolaganju neke najbolje čestitke za mirovinu (penziju). Te poruke i čestitke će sigurno oduševiti one koji su zasluženo dočekali svoj odlazak u mirovinu. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Ako vas zanima, pogledajte neke poruke za dobro jutro.

Najbolje čestitke za mirovinu

Dragi kolega, dobrodošao u klub umirovljenika. Konačno si se riješio napornih šefova i opterećenja. Javi se što prije da se učlaniš u nas klub. Igramo razne društvene igre i imamo najbolje i najjeftinije piće u gradu. Sve najbolje želi ti tvoj radni kolega, sada već dugogodišnji  umirovljenik.

Kolega, počinje novo poglavlje u tvome životu. Neka to bude dio velikog uživanja. Čestitam za odlazak u mirovinu!

Kolega, u ime tvrtke želim da Vam zahvalim za sve godine dobrote koje ste nesebično dijelili sa nama. Faliti ćete nam, ali znamo da ćete uživati u novom poglavlju života, koje ste zaslužili.

Čestitam ti za odlazak u zasluženu penziju. Neka tvoji životni dani još dugo traju.

Primite iskrenu čestitku na odlasku u zasluženu mirovinu uz želju da dugo uživate u njoj i ostvarite sve želje koje ste imali za vrijeme rada.

Najljepše poruke

Iako je danas teško biti umirovljenik, sjeti se kako je teško bilo raditi. Puno sreće u ostatku života i neka traje još dugo godina!

Ako je netko zaslužio imati dobru mirovinu onda si kolega to svakako ti. Želimo da ostatak svog života provedeš u miru, sreći i zdravlju što si i zaslužio!

Od danas ti kolega dragi vikend traje sedam dana. Uživaj dugo godina u zasluženoj mirovini!

Neka ti sada stalni godišnji odmor započne. Čestitam novi umirovljeniku, uživaj bez ograničenja.

PROČITAJ OVO  Rođendanske čestitke za djecu su lijepe čestitke

Odlazak u mirovinu je znak da prestaješ da radiš za drugog i počinješ da živiš za sebe. Neka ti dani budu ispunjeni srećom i traju dugo u miru i zdravlju!

Dobre čestitke za mirovinu

Kolega, od sutra si u penziji, možeš da ostaneš budan do kada hoćeš jer ti alarm neće ujutru zvoniti! Uživaj neograničeno u zasluženoj mirovini!

Mirovina je isto što i sloboda! Nadamo se da ćeš uživati u svemu što do sada nisi imao vremena! Čestitke od cijelog kolektiva!

Od sljedećeg mjeseca jutarnja kava će konačno biti ono što treba da bude – opuštanje i uživanje bez žurbe i velikog razmišljanja! Sretan odlazak u zasluženu penziju!

Neka ti bude sretan odlazak u zasluženu penziju i da imaš puno novaca da ostvariš sve one svoje želje koje nisi do sada mogla! Čestitke od kolega iz firme.

Iako si za nas uvijek mlada i nikada nećeš biti klasična umirovljenica, zaslužila si da se konačno opustiš i odmoriš, jer si radila punom parom i zaradila da imaš svoj mir i nađeš zadovoljstvo u novim životnim prilikama! Sretan odlazak u penziju!

Zanimljive čestitke

Neka ti je zaslužena penzija sretna i neka traje dugo godina. Volimo te bako i neka si zaslužila sve ove dane koji te čekaju, da se odmoriš i da se opustiš. Vole te tvoji unuci.

Mama, moraš da budeš sretna, jer su ti zasluženu penziju dali, i nemoj da se žališ jer neće ništa da ti fali. Vole te tvoja djeca.

Tata, neka ti penzija dugo traje i neka ti život svu sreću daje. Da penziju duže primaš, nego što si radio da je sada imaš. Čestitamo ti na zasluženom odlasku u mirovinu!

Uvijek sanjaš o slobodnom danu nakon teškog i napornog rada. Sada si napokon zaslužio godine i godine da se odmaraš. Čestitke od kolega sa posla.

PROČITAJ OVO  Čestitke za krizmu koje su lijepe i prigodne

Koje su vama najbolje čestitke za mirovinu u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke primjerene čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *