Bore na licu skrivaju ljubavni život

Bore na licu skrivaju ljubavni život

Bore na licu skrivaju ljubav
Nije svejedno gdje je koja bora raspoređena na vašem licu, jer – vaša je ljubavna priča utisnuta u vaše bore! Uostalom provjerite sami…

Okomite bore između obrva

Pričaju priču o ženi koja ljubav uzima vrlo ozbiljno i čezne za sigurnom i trajnom vezom. Sve bi dale osobi koju vole, ali očekuju istu ozbiljnost i od partnera. Ukoliko on ne ispunjava njihova očekivanja upustit će se u iscrpljujući pothvat preodgajanja i modeliranja. I postići najčešće – suprotan učinak. Ova mučna i uglavnom jalova borba urezuje tijekom života ljutnje između očiju.

Bore oko očiju

Mnogi smatraju ove bore najsimpatičnijim borama na ljudskom licu, jer, kažu, nastaju od smijanja. Tumačenje je možda malo prejednostavno, ali te bore doista govore o osobi koja se nikada ne ljuti dugo, a umjesto iscrpljujućih ljubavnih razgovora, radije će se upustiti u vesele zajedničke pothvate i uživati u toplini druženja s partnerom. Ljubav s takvom ženom, priča je ne samo o veseloj ljubavnici nego i o doista vjernoj i iskrenoj prijateljici. Ali pazite, ako je prevarite, može biti vrlo ljubomorna i neugodna.

Bore iznad usnice

Otkrivaju najčešće vrlo samosvjesnu ali i tvrdoglavu ženu. Njezin se ljubavni život odvija u ringu s muškarcima, u stalnom davanju kontre. Čini se kao da žele da ih muškarac uvjeri i preuzme dominaciju, ali ako mu to na prvi pogled i uspije, zatreptat će, odnosno skrenuti pogledom i krenuti iznova u bitke. Takve žene vole jasne situacije, a lako će prepoznati sve muškarčeve zakulisne igre i laži. Tada se zatvaraju poput oštrige i dugo će vremena trebati da se ponovno otvore i upuste u novu ljubav ili nastave sa starom.

Bore na obrazima

Signali su da takva žena s mnogo vedrine proživljava svoj ljubavni život. Ona je od one vrste koja će s bezazlenim veseljem sudjelovati u svakoj ljubavnoj igri i flertu, ali ujedno je suosjećajna i puna razumijevanja prema muškarcu koji joj povjerava svoje ljubavne boli ili nije poput nje sklon ljubavnim ekstravagancijama. Ona zna muškarca ozbiljno saslušati, priznati mu prvenstvo u stvarima srca i pameti, štoviše, poput prave će se ženice rado osloniti na njegovo čvrsto rame, sa zadovoljstvom se prepustiti njegovoj zaštitničkoj ulozi i pri tome se – odlično zabavljati.

PROČITAJ OVO  Ljubav - ljubavni stihovi

Bore oko usta

To su one bore koje od nosa do brade zaokružuju usnice. One odaju vrlo osjetljive osobe koje ljubav duboko proživljavaju. Moglo bi se reći da one zapravo vole jednom ili dvaput u životu, a to je tada bez zadrške i vrlo strastveno. Često skrivaju osjećaje bojeći se da će biti povrijeđene, pa niti partneru kojega tako strasno vole ne otkrivaju što su sve u stanju učiniti. Tko spozna dubinu njihove ljubavi i uzvrati je – imat će najnježniju partnericu.

Bore na čelu

Otkrivaju ženu koja se zaljubljuje u društvene i zabavne muškarce, a oni koji se mogu pohvaliti da su iskušali mnoge životne užitke imaju kod nje velike šanse. Ne trpi dosadnjakoviće s kompliciranim duševnim životom. Ženu s borama na čelu sretat ćete na zabavama, prijemima. Teško se za nekog veže, ali kad se na to odluči, apsolutno je vjerna. Čak će i uživati u toj usamljenosti udvoje. Opasnosti koje nju vrebaju: suviše je dobrodušna i lako pada u zagrljaj slatkorječivima.