Razni crteži otkrivaju vaše skrivene tajne

Razni crteži otkrivaju vaše skrivene tajne

Razni crteži otkrivaju vaše skrivene tajne
Bolje upoznajte svoje bližnje kako biste bolje razumjeli njihovo ponašanje.

Razni crteži tijekom konferencija, telefonskih razgovora i u drugim zgodama, otkrivaju što se skriva iza vanjštine crtača. Oni omogućuju, tvrde psiholozi, dublji uvid u psihičko stanje pojedinca, naravno pod pretpostavkom ako ih znamo pravilno protumačiti. S obzirom da smo svi mi pomalo znatiželjni, što se krije ispod fasade naših bližnjih, razni crteži uz tumačenje, mogu biti dobar putokaz.

Razni crteži: Gdje “čuči” genije?

Čovječuljci

U crtaču čuči genije koji se osjeća nadmoćan nad situacijom i sudionicima u njoj. Ipak, s takvima treba biti oprezan. Skloni su da nikog ne shvaćaju ozbiljno.

Sunce, Mjesec i zvijezde

Autor takvih crteža je u pravilu veseljak sklon romantici. Sitnice ga zamaraju. Njegov je interes usmjeren prema zvijezdama, odnosno uspjehu.

Oči

Crtač/ica misli i osjeća kao da je stalno pod paskom. Obično se nalazi u situaciji u kakvoj ne bi želio (željela) biti. Pomalo je zaljubljen(a) u vlastiti izgled.

Paučina

Autor/ica osjeća da se približava kriza. Boji se i vjeruje da je neizbježna i da će upasti u nju. U ovom trenutku još ne vidi izlaz.

Šatirana slova

Odaju precizno mišljenje i jasno ponašanje. Njihovog tvorca drugi često živciraju, a da toga nisu ni svjesni ili to shvate prekasno.

Labudovi

Oni signaliziraju uravnoteženost, zadovoljstvo i vjernost. Tek oženjeni i trudnice rado crtaju upravo labudove. Na taj način izražavaju želju za mirnim i sređenim životom.

Pointilizam

Crteži točkicama odraz su vrlo opreznog karaktera, čovjeka uvijek spremnog na povlačenje. Takve bi osobe ipak trebale imati više samopouzdanja i ne bi neprekidno trebale analizirati svoje postupke.

Potezi od ili prema sredini

Pojednostavljeno, oni su izraz želje osobe da bude ostavljena na miru i da već jednom drugi prestanu s gnjavažom. Crtač/ica se pokušava koncentrirati zato što je prisiljen/a, a ne zato što bi zo želio.

PROČITAJ OVO  JEDINO NA OVAJ NAČIN možemo doći do stanja visokih vibracija i pozitivne energije:

Lica

Crta ih osoba sklona humoru i sa izrazitim darom zapažanja. Obično ju ljudi vole. Vodi zanimljive razgovore, ali ljude promatra ipak sa distance.

Brojevi u okviru

Odražavaju pažljivog sugovornika, odnosno sugovornicu. On/a bilježi sve što je važno i sklon/a je razvijanju zajedničkih ideja.

Izvor: zabavninet.info