Čestitke za doktorat su lijepe čestitke

U ovoj objavi smo za vas pripremili neke zanimljive čestitke za doktorat. Nadamo se da će vam te čestitke biti od koristi kada ih budete upućivali osobama koje su postigle ovaj veliki uspjeh. Ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za dan državnosti.

Čestitke za doktorat su lijepe čestitke
Čestitke za uspjeh

Kratke čestitke za doktorat

Želim ti iskreno čestitati na tvome velikom uspjehu što si postao doktor!

Čestitam ti od srca što si uspješno položila doktorski ispit!

Ne može ovo svatko, a ti si savladao ovaj ispit vrlo lako. Čestitam!

Doktorska titula nije mala stvar, to je ono što si uspjela i sanjala. Čestitam ti!

Najbolje čestitke za uspješne ljude

Biti doktor znanosti je nešto lijepo, zanimljivo i tako sam sretna što si sve u najmanjem roku obavila, trudila se, odricala puno toga i isplatilo se. Želim ti veliku sreću i dalje u tvojoj karijeri!

Čestitam ti na velikom uspjehu, sada si doktor i tako ćemo te u budućnosti zvati. Sigurni smo da će tvoj rad biti od velike koristi za cjelokupno društvo!

I ti si postala veliki učenjak, doktorica znanosti, tako je divno biti u tvojoj blizini, ti si osoba koja ima sve pozitivne osobine, kako profesionalno, tako i u privatnom životu. Čestitam ti puno!

Tvoje sposobnosti su zapanjujuće, nema toga što ti nisi mogao savladati, pa tako i ovaj doktorski ispit koji naravno sigurno nije bio lagan. Prii velike čestitke od nas!

Najljepše čestitke za doktorat

Uvijek si materijalno bila skromna, te izuzetno inteligentna. Neopterećena si životom, materijalnim stvarima, te je i to sigurno razlog ovog tvog nevjerovatnog uspjeha. Čestitam ti od srca što si postala doktorica znanosti!

Ti si nevjerovatan čovjek, veliki vjernik i znanstvenik, te znam da Bogu zahvaljuješ na svome velikom uspjehu. Čestitam ti!

Dobri čovječe, čestitam ti, ne mogu naći prave riječi za tvoj uspjeh, ali ova doktorska titula koju si ostvario je nešto što si zaslužio!

Sada uživaj odmori se, putuj i naravno u budućnosti ćeš brati plodove svoga velikog životnog uspjeha. Čestitam ti od srca!

Još neke dobre čestitke na uspjehu

Sretno dragi prijatelju i dalje, tako mi je drago što si ostvario svoj veliki san!

Prijateljice moja, sjećaš se kada sam rekla da ne brineš, te da ćeš sa velikim uspjehom obaviti ovaj veliki zadatak, položiti doktorat. Čestitam!

Koliko se dugo znamo, više desetljeća i uvijek si bio čovjek koji je savladavao sve sa lakoćom, tako si i ovaj doktorat. Čestitam!

Čestitam ti frende moj veliki što si postao doktor. Toliko od mene!

Da li vam se sviđaju gore navedene čestitke za doktorat? Reite nam u komentarima. Hvala!