Neverovatna priča sportiste koji postiže vrhunske rezultate zahvaljujući biljnoj ishrani!

Hraniti se zdravo, vežbati bolje.

Neverovatna priča sportiste koji postiže vrhunske rezultate zahvaljujući svojoj biljnoj ishrani i zdravom načinu života. Sve to u sedam pojmova:

1.Čist vazduh – Veoma bitna stavka kod vežbanja jeste svež vazduh koji širi naša pluća i omogućava da kardio vežbe radimo mnogo efikasnije i lakše.

2.Sunce – Uz svež vazduh ide sunce, nema boljeg vežbanja od onoga koje sprovodimo na čistom vazduhu i blagom suncu.

3.Voda – Voda je najvažniji element. Naše telo čini 75% vode i to ne bez razloga. Kada ustanemo, prvo što unesemo u svoj organizam trebalo bi da bude upravo voda.

4.Mentalni stav – Sledeće što morate posedovati ukoliko želite da izgradite mišiće i telo koje će biti otprono na sve jeste zdrav i očišćen um. Hrana će mnogo lakše da se apsorbuje ukoliko niste pod stresom, tada će vam biti potrebno mnogo manje hrane, a količina koju budete uneli biće maksimalno iskorišćena.

5.Sport – Redovno vežbanje je veoma bitno. Radite vežbe koje vam odgovaraju, trčite, šetajte, plivajte, šta god vam odgovara, nije nužno da radite naporno već da radite pravilno i da slušate svoje telo.

6.Sirova hrana – Ono što je zanimljivo jeste da ovaj sportista koristi isključivo sirovu hranu, koja mu pomaže da izgradi svoje mišiće na pravilan način. Sve korisne sastojke njegovo telo u potpunosti absorbuje i iskoristi na pravi način, a to je ključ izgradnje snažnih mišića.

7.Učenje – Svakodnevno upoznavanje sa svojim organizmom i daljim istraživanjem.